Ataköy’den Günlük Kiralık Dairelere Gelen Vip Bayan Su


Merhabalar, ben İstanbul Ataköy’den hayallerinizi süsleyecek bir geceye davet eden Su, 25 yaşında, esmer, pürüzsüz tenli, 170 cm boyunda ve 55 kilo ağırlığında bir genç kadınım. Kendini bilen, ne istediğini anlayan beyler için günlük kiralık daireye gelen özel bir escortum. Benimle geçireceğiniz her dakika, unutulmaz anlara dönüşecek.

Buluşmalarımı genellikle Ataköy ve çevresindeki günlük kiralık dairelerde gerçekleştiriyorum. Hijyen konusunda oldukça titizim ve karşımdaki beyefendiden de aynı özeni göstermesini beklerim. Mükemmel bir deneyim için, iki tarafın da bu kurallara uyması gerekir.

Sarışın ve bakımlı bir bayanla, sevgili tadında, sıcak ve samimi dakikalar geçirmek isteyen elit beyleri bekliyorum. Anal yok, kondom şart! Ama emin olabilirsiniz ki, sınırlarımız içindeki her anımız, aklınızdan silinmeyecek derecede özel ve heyecanlı olacak.

Gözlerimi kapattığımda, dokunuşunu hissetmek, tenimin üstünde gezen ellerini hissetmek istiyorum. Yoksa sen zaten beni aramaya hazır değil misin? İstanbul Ataköy’den Su, seni bekliyor.


Cevap Bırakın